okładka

HACCP w teorii i praktyce : zarządzanie przedsiębiorstwem zajmującym się produkcją i obrotem bezpiecznej dla zdrowia żywności

Berdowski, Janusz B., Berdowski, Filip J.

Rok wydania: 2006.

Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP), Jakość żywności, Zarządzanie jakością, Podręcznik

dostępne:

2 z 2

Autor
Berdowski, Janusz B.
Berdowski, Filip J.
Tytuł
HACCP w teorii i praktyce : zarządzanie przedsiębiorstwem zajmującym się produkcją i obrotem bezpiecznej dla zdrowia żywności
ISBN
83-87919-69-1
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wyższa Szkoła Menedżerska. Oficyna Wydawnicza,
Rok wydania
2006.
Objętość
202, [2] s. ;
Rozmiary
21 cm.
UKD
658.56.012.4:614.3:663/664:637](075.8)
Hasła przedmiotowe
Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
Jakość żywności
Zarządzanie jakością
Podręcznik
Informacje dodatkowe
Bibliogr. s. 199-201, wykaz aktów prawnych s. 201-202. Bibliogr. s. 199-201, wykaz aktów prawnych s. 201-202.
020
%a 8387919691
080
%a 658.56.012.4:614.3:663/664:637](075.8)
100
%a Berdowski, Janusz B.
245
%a HACCP w teorii i praktyce : %b zarządzanie przedsiębiorstwem zajmującym się produkcją i obrotem bezpiecznej dla zdrowia żywności /
260
%a Warszawa : %b Wyższa Szkoła Menedżerska. Oficyna Wydawnicza, %c 2006.
300
%a 202, [2] s. ; %c 21 cm.
504
%a Bibliogr. s. 199-201, wykaz aktów prawnych s. 201-202.%a Bibliogr. s. 199-201, wykaz aktów prawnych s. 201-202.
650
%a Analiza Zagrożeń i Krytycznych Punktów Kontroli (HACCP)
650
%a Jakość żywności
650
%a Zarządzanie jakością
655
%a Podręcznik
700
%a Berdowski, Filip J.
920
%a 83-87919-69-1

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 044214
Sygnatura: 44214
Status: Do wypożyczenia
2.
Numer inwentarzowy: 066588
Sygnatura: 66588
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane